缘在商城|商城县论坛——河南省商城县人的网络家园(商城县门户论坛)

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷登录

[老歌回放] 此情可待

奋斗

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转论坛。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x

Right here waiting                                          Oceans apart day after day And I slowly go insane I hear your voice on the line But it doesn't stop the pain If I see you next to never How can we say forever Wherever you go Whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes Or how my heart breaks I will be right here waiting for you I took for granted all the times That I though would last somehow I hear the laughter I taste the tears But I can't get near you now Oh, can't you see it baby You've got me goin' Crazy Wherever you go Whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes Or how my heart breaks I will be right here waiting for you I wonder how we can survive This romance But in the end if I'm with you I'll take the chance Oh, can't you see it baby You've got me goin' crazy Wherever you go Whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes Or how my heart breaks I will be right here waiting for you 我们远隔千山万水, 你一天天离我远去。 电话里听到你的声音, 让我感到更加孤独。 永远无法见到你, 我们怎么能这样说再见? 无论你在哪里, 无论你在干什么, 我永远等着你。 无论发生什么, 无论我的心伤害有多深, 我永远等着你。 我一直理所当然认为, 我们会永远在一起。 我能感受你现在的幸福, 也能体会你的痛苦, 但我无法在你身边与你一起分享。 亲爱的宝贝,你不知道 我快为你发疯了。 无论你在哪里, 无论你在干什么, 我永远等着你。 无论发生什么, 无论我的心伤害有多深, 我永远等着你。 我不相信我们会这样结束, 如果时光能够倒流, 我会紧紧抓住这次机会。 亲爱的宝贝,你不知道 我快为你发疯了。 无论你在哪里, 无论你在干什么, 我永远等着你。 无论发生什么, 无论我的心伤害有多深, 我永远等着你。  

评分

本草宝典 + 2 赞一个!

奋斗

再多推荐一些好听的英文歌曲吧

奋斗

唯美,很好

奋斗

咸水鱼 发表于 2012-7-12 10:03
    再多推荐一些好听的英文歌曲吧

如果有,我会推荐的哈!

慵懒

此情可待,已成追忆!

开心

此情可待,物是人非!

奋斗

两个人的孤单 发表于 2012-7-12 11:23
    此情可待,已成追忆!

怎么这么伤感啊?

奋斗

本草宝典 发表于 2012-7-12 12:01
    此情可待,物是人非!