缘在商城|商城县论坛——河南省商城县人的网络家园(商城县门户论坛)

QQ登录

只需一步,快速开始

快捷登录

Always come back to your love

奋斗

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转论坛。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x

Show me where I belong tonight. 告诉我今晚将属于哪里 Give me a reason to stay. 给我一个停留的理由 No matter if I go left or right. 无论我向左还是向右 I always come back to your love 我永远会回到你爱的怀抱 I've been up and down. 我曾经心烦意乱 Been going round and round. 不停地环游走动 I've been all over town. 我曾经游遍小镇 But I'll never find somebody for sure 却从未遇上我的真命天子 Show me love tonight. 今晚给我爱吧 I'm going to left to right. 我的行踪忽左忽右 No matter where I go. 无论我去向何方 Always find your love 总是能找到你的真爱 I've been high and low. 我的心情起伏不定 I don't know where to go. 不知去向何方 Cause I love you so. 因为我是如此爱你 And I'll never ever find someone like you for sure 我将永远找不到能代替你的人 Show me where I belong tonight. Should I go left or right. 我该向左还是向右 I always come back to your loving, baby. 我永远会回到你爱的怀抱 Show me I where I belong tonight. 告诉我今晚我属于哪里呢 Should I go left or right. 我该向左还是向右
    开心

很久没听英文歌了,真不错!

奋斗

春暖花开 发表于 2012-5-29 19:11
    很久没听英文歌了,真不错!

谢谢你的欣赏!